Een getuigenis, hoe nauwkeurig God spreekt.

Vanavond laat was ik verbaasd over de tekst die Marta Cousijnsen gelezen had, namelijk Fil 3: 12 – 13. Het werd voorgelezen op 4 april 2013. De titel was  “Laat u niet ondersneeuwen”. Deze tekst kreeg ik zelf in tijdens het gebed wat eerder op dezelfde avond. Dit is mij en ook Vicdan veel vaker overkomen als we samenkomst hebben, dat een van ons dezelfde tekst inkrijgt van Gods Geest als de tekst in een boodschap van God door een bode engel aan Benjamin Cousijnsen.

Ook heb ik gemerkt dat de boodschappen van God door middel van engelen zeer zuiver zijn. En het is me opgevallen dat er ook zo nu en dan verborgen voedsel – Opb. 2 : 17 inzit. Vorig jaar had een bode engel het al over het “nieuwe zaad”.

Het is eigenlijk al bevestigd dat de scheppingsdagen van Gen.1 langer hebben geduurd dan 24 uur per dag. Dit werd al beschreven in een klein boekje dat ik al in het jaar 2000 toegestuurd kreeg. Die engel had het over de schepping van de dieren op de vijfde dag en dat God er al een lange tijd had van genoten. Deze zin geeft al aan dat dag  5 geen dag was van 12 licht en 12 uur donker.

Verder is er veel geopenbaard over de eindtijd, anti christ, opname, hemel en ook over de hel. En het is bijbels dat een profeet zoals Benjamin  Cousijnsen elke dag wel engelen bezoek kan krijgen. De profeet Henoch had het ook. Hij leefde als het ware onder een geopende hemel. Deze Henoch werd weggenomen in het jaar 987 vanaf Adam.

Meer valt te lezen en te horen op www.eindtijdnieuws.blogspot.nl

Robin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s