RUACHA YESHU SHALOM

23-08-2013  DE HEER ROEPT U VANDAAG OP OM MEE TE HELPEN, DOOR MIDDEL VAN EEN VRIJE GIFT, ZODAT DIT BOEK TOT STAND KAN KOMEN. DIT BOEK ZAL VELE OGEN OPENEN EN VELE LEVENS REDDEN! Please share and do not change © BC

 
Volledige weergave:
Hallo, van harte welkom! Op 23 augustus 2013 bracht de Heer zelf, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, deze boodschap aan Zijn eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Vrede zij u.

Voorwaar, ga niet op uw knieën, maar neem plaats, Mijn ware geliefde profeet Benjamin Cousijnsen, en schrijf op wat Ik, Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, te zeggen heb.
Gij daar, luister aandachtig.
Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u en openbaar u: Ik zond Rafaël door de tijd.
Jeremia 32, vers 27  Staat daar niet geschreven: Zie, Ik, de HERE, ben de God van al wat leeft; zou voor Mij iets te wonderlijk zijn?
Daarom, wat is onmogelijk?
Niets! Helemaal niets voor de God van Abraham, Izaäk en Jakob. Ik en de Vader zijn één.
Ik zond Rafaël naar uw tijd vooruit, en Rafaël kwam bij een drukkerij, en legde zijn handen op dit boek en kopieerde het boek, en nam het mee.

Dit boek getuigt van de volle waarheid en over de dingen, die komen gaan en reeds vervuld zijn. Ik, Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, heb vele engelen gezonden om ulieden, via profeet Benjamin Cousijnsen en de werkers van de laatste dagen, die ook in dit boek beschreven staan, te waarschuwen!

Voorwaar, Ik betuig u: De boeken zijn reeds in de hemel en worden daar gelezen.
Er zal veel gevraagd worden naar dit boek in verschillende talen, en het zal vele ogen openen en vele levens redden!

Daarom, dit boek moet er komen! Indien gij, die nu luistert, waarlijk gelooft dat Ik het ben, die spreekt en gij staat achter Mijn boodschappen, dan zeg Ik u: Steun en maak nu een vrije gift over naar de Evangelische Stichting Eindtijdnieuws. Voor meer informatie kunt gij mailen naar marion.verkleij@telfort.nl Voorwaar, het gaat om velen zielen!

Deze boeken zijn ingezegend, geheiligd.

En zie, Ik kom zeer spoedig, en Mijn loon is bij Mij, om eenieder te vergelden. Ik, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, Isa, zal dit boek – de profetieën en Mijn woorden – verzegelen en beschermen! Ieder, die dit boek Mijn woorden afneemt, God zal zijn deel afnemen, en gij zou gestraft worden!

De titel van het boek is de zegengroet, die men hier in de hemel ook zegt: RUACHA, YESHUA, SHALOM!

Voorwaar, Ik ben de Alfa en de Omega, de Eerste en de Laatste, het Begin en het Einde. Voorwaar, de achterblijvers zullen veel steun hebben aan het boek, dat hun ook zal bekeren. Velen zullen dan pas zeggen: “Waarlijk, hij was Gods profeet!” Maar voor velen zal het ook te laat zijn.

Benjamin, Marta heeft veel als uw stem gesproken, uw Aäron, en zo ook de vertalers.

Luister! Gij en alle werkers hebben vele harten en ogen reeds geopend, en uw loon zal gelijk aan een profeet zijn.

Lees voor: Johannes 3, vers 16  Daar staat geschreven: Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!
God zegene u
Robin

3 gedachten over “RUACHA YESHU SHALOM

  1. Jaap S.
    Jouw reactie kan ik niet plaatsen, beneden alle peil. Weet ook dat kwaadsprekers en roddelaars Gods Koninkrijk niet binnengaan. Je kunt je beter bekeren voordat het te laat is.

    Robin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s