G e t u i g e n i s

Ik word nog steeds gezegend door de boodschappen van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus die gegeven worden aan Gods Profeet Benjamin Cousijnsen. En ook worden er korrekties gegeven, en vaak zijn die boodschappen het beste. Er wordt niet naar de mond gepraat, dus zoete broodjes bakken. De volle waarheid wordt meegedeeld door de bode engelen van God, en soms komt Yeshua HaMashiach, Jezus Christus persoonlijk naar Benjamin met een boodschap.

De Deutero-cannonieke boeken zijn ook gezalfd door de Heilige Geest en ben er veel in aan het lezen, en het was in het begin best wel wennen. Ik had ook geleerd dat de bijbel 66 boeken heeft, maar het zijn er veel meer, en het boek Henoch hoort er ook bij.

Lees ook de boodschap van 17 mei 2016 over de Rapture/Opname, en de boodschappen die hierin vermeld staan. Die gaan ook over de Rapture/Opname

Wie meer wil weten over deze tijd waarin we nu leven raad ik aan om de boodschappen te lezen en/of te beluisteren, op onderstaande site en klik op de rechterkolom op eindtijdnieuws/dutch.

http://evangelicalendtimemachine.com

Robin

3 gedachten over “G e t u i g e n i s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s